Barbados Kitesurfing és szörf tanfolyam
Szörfözés Szörfözés Szörfözik helyszínek Kitesurfing
 Barbadosi vízi sportok ›› Szörfözés Szörfözés Szörfözik helyszínek Kitesurfing
Barbados Kitesurfing .A szörfözés keresztülment egy viharos fejlesztésen. A nálam volt annak az öröme, hogy teszteljenek egy szárnyat, amit fejlesztett az innovatív vitorlatervező. Az idő múlt és a szárny olyan sárkány lett, amiről végül kiderült, hogy egy megfelelő alternatíva volt hogy gyorsítson egy szörfdeszkát, ami használja a windpowert.

Kitesurfing óta, amit igazán elindítottak miközben felszállt, kettőről évekkel ezelőtt a még mindig viszonylag kicsi kitesurfingközösség megtudta gyorsan, hogy annyira különleges körülményeknek kell kitesurfinget csinálniuk egy biztonságos és élvezetes tapasztalat.

Barbadost csak nem áldják meg ez egyedülálló szörföző feltétel, ennek szintén van a legtöbb eszményi kitesurfingstrandja lehetséges. Én valószínűleg nem durva eltúlozni mondani azt lehet, hogy ez a legeszményibb kitesurfingstrandok közül az egyik a világban. Épp néhány percre Inchcape-től egy nagyszerű, trópusi, mérföld hosszú strandnak kissé szárazföldi szelekkel van az eszményi kitesurfingfoltra való igényei közül mindegyik:

Ez magányos, ennek ott van egy szép fehér, hogy alig csiszoljon strandot bárki körbe. A szél kissé fúj szárazföldi, a biztonság egésze, amit kitsesurfingkezdőként akarsz. Sok nap vagy a napok részei kitesurfingért eszményi windforce van.


Vizet lapít a zátonyban, integet miközben eltörik a külső zátonyon, a tapasztaltabb.
Upwind a három jelentős szörföző strandról, egy további biztonsági tényezőről
Upwind valamint az Oistins Bayből és Maxwell partról a lehetséges nappali utazáscélok egy hátszélért futnak.......
Mi máskülönben tudsz kérdezni.....
az emberiség minden időálom, hogy képesek legyenek, hogy repüljenek? Nos a kitesurfing nekünk adott egy másikat annak az eszközei, hogy közeljöjjenek ahhoz, álmodnak és mi Inchcape Barbados Karib-sziget szigetének a legdélebbi csúcsán eltökélt, hogy elérje, hogy a kitesurfinged vakációzzon egy idő, hogy emlékezzenek.....

Írták Wolfgang által Lange, Inchcape tengerpartiak villák


Az, hogy hol lehet maradni kitesurfingre
Kitesurfing a sok tevékenység közül az egyik, ami folytatódik Ocean Spray Apartmentsnél! Élvezd a kitesurfinget, azután lazulj el a filagóriában vagy a nagyszerű tengeri nézetszobádban.Get a real time quote

A bejegyzés trackback címe:

https://szorftanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr277011687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása